На Кіровоградщині зловмисник скоїв низку крадіжок майна з будинків

Листопад 01, 2017 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

Злодієм виявився раніше судимий за аналогічні злочини мешканець селища Голованівськ. Своїми діями чоловік завдав потерпілим збитків на понад 10 тисяч гривень. За вчинене особі загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.

«До відділу поліції у жовтні звернулися три жительки районного центру з повідомленнями про викрадення речей з їхніх домоволодінь. В одному з випадків господарі позбулися Інтернет-модему, виробу з металу та продуктів харчування, в іншому – крадій «прибрав до рук» 500 гривень із гаманця, золоту сережку, колекцію монет радянських часів, кухонний міксер, а також дитячі іграшки та предмети одягу дорослих. Ще з одного будинку злодій «виніс» бензопилу, срібні сережки та хрестик, планшет і продукти харчування.

У ході проведення слідчо-розшукових дій поліцейські встановили, що кримінальні правопорушення скоїла одна і та ж особа – житель Голованівська, який раніше вже був судимий за крадіжки. Під час обшуку у домоволодінні злодія працівники поліції виявили та вилучили викрадене майно», – розповів начальник Голованівського відділу поліції Олег Клименко.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Злодію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool