На Кіровоградщині зловмисник скоїв крадіжку техніки та золотих прикрас

Серпень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 1520 | Коментарі: 0

Злодій проник до чужого помешкання, пошкодивши металопластикове вікно. У результаті вжитих заходів частину викраденого майна поліцейські вилучили. Особі оголошено підозру у вчиненні злочину.

До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що з будинку вночі було скоєно крадіжку побутової техніки: телевізора, мікрохвильової печі, ноутбука, а також золотих виробів.

«Під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий, 28-річний житель іншого району, який приїхав до м. Знам'янка з метою скоєння крадіжки. Прихопивши з собою металевий предмет, злодій проник в один із будинків приватного сектору, звідки і виніс майно. У даний час особі оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool