На Кіровоградщині зловмисник штовхнув жінку на землю та вирвав із рук телефон

Листопад 22, 2016 | Новини | Переглядів: 975 | Коментарі: 0

Ним виявився раніше судимий за крадіжки 30-річний житель області. Перебуваючи у місті Долинська, чоловік відібрав у перехожої телефон, завдавши шкоди на суму у 800 гривень.

За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

До відділу поліції надійшло звернення від місцевої жительки про пограбування.

«Поліцейські встановили особу зловмисника. Чоловік приїхав на відпочинок із іншого району до знайомого. Вночі, після вжиття значної кількості алкоголю, вийшов прогулятись містом. На одній з вулиць побачив жінку, яка проходила повз нього і тримала в руці мобільний телефон. Зловмисник підбіг до потерпілої, штовхнув її на землю та вирвав із рук засіб зв’язку. У подальшому чоловік користувався чужим телефоном. У даний час викрадене вилучено та повернуто власниці», - повідомив т.в.о. начальника Долинського відділу поліції Сергій Тюлєнєв.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

За матеріалами Долинського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool