На Кіровоградщині зловмисник незаконно заволодів мопедом та викрав електроінструменти

Вересень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 946 | Коментарі: 0

Ним виявився 23-річний житель міста Світловодськ, раніше судимий за крадіжки. Чоловік вирішив «збагатитися» за рахунок свого родича. Тепер громадянину загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.

До Світловодського відділу поліції звернувся місцевий житель та повідомив про скоєння угону його мопеда, який знаходився на території подвір’я.

Як встановили правоохоронці, зловмисником виявився родич заявника. Чоловік прийшов, щоб попросити грошей, але господаря помешкання якраз не було вдома. «Гість» скористався моментом та забрав транспортний засіб. У подальшому навіть встиг поїздити на мопеді, а потім продав за 2 тисячі гривень.

«Крім того, з’ясувалося, що чоловік причетний і до крадіжки з дачного будинку, про яку згодом повідомила співмешканка потерпілого.
Зловмисник знав, де знаходиться будівля і викрав звідти болгарку, дриль та мотокосу. Чужі електроінструменти продав знайомому за 400 гривень. У даний час викрадені речі частково вилучені», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) та ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool