На Кіровоградщині злодійка обкрадала чоловіків

Вересень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 643 | Коментарі: 0

Після зустрічей з жінкою, що відбулися з інтервалом у декілька днів, двоє потерпілих позбулися своїх особистих речей. За вчинене зловмисниці може загрожувати покарання - до 3 років ув’язнення.

До Знам’янського відділу поліції надійшли повідомлення від громадян про крадіжки майна.
«Працівники поліції встановили особу, причетну до кримінальних правопорушень. Нею виявилася 39-річна знам’янчанка. Злодійка знайомилася з чоловіками та на запрошення приходила до них додому. Після «відпочинку» в одного викрала мобільний телефон, а в іншого – засіб зв’язку та кредитну картку, з якої у подальшому знала грошові кошти в сумі 1800 гривень і використала їх на власні потреби. Мобільні телефони правоохоронці вилучили та повернули власникам», – повідомив т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Сергій Котига.

Жінці оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, арешту, або позбавлення волі на строк до 3 років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool