На Кіровоградщині злодії «завітали» до відділення лікарської амбулаторії

Січень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 793 | Коментарі: 0

В одному з населених пунктів Новоукраїнського району злодії «завітали» до приміщення колишнього відділення лікарської амбулаторії, звідки демонтували метал. За вчинене особи можуть отримати покарання - до 6 років позбавлення волі.

До відділу поліції повідомлення про крадіжку надійшло від медичного працівника. Він спочатку помітив сліди біля розбитого вікна будівлі, а потім і самі наслідки «візиту» зловмисників – відсутність частини системи опалення.

«На місце скоєння злочину відразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Працівники поліції з’ясували, що злодії викрали дві батареї по 5 секцій, одну на 11 секцій, чавунний бак, три труби по 1,5 метри, більше 10 метрів кабелю та чавунні колінна. Неподалік паркану лікарні поліцейські виявили і знаряддя злочину – металевий лом.
Провівши слідчо-оперативні дії, працівники поліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися два місцевих непрацюючих родичі, 23 та 29 років, старший з яких раніше вже був судимий за крадіжку.
Вночі, розбивши вікно, вони проникли в приміщення, яке наразі не використовується, і почали демонтувати систему опалення. За кілька разів на санчатах перевезли чуже майно до свого помешкання. А вранці розпочали збувати крадене. Першого разу виручили за метал 270 гривень, вдруге 200 гривень. Отримані кошти, за словами злодіїв, витратили на власний розсуд. У даний час частину викраденого поліцейські вилучили», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool