На Кіровоградщині злодії викрали понад 100 метрів телефонного дроту

Жовтень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 758 | Коментарі: 0

20-річний житель Знам’янського району разом із 16-річним товаришем зрізали на одній з вулиць села понад 100 метрів телефонного дроту.

Окрім покарання обом за крадіжку, старшому зі спільників загрожує позбавлення волі за втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність. До відділу поліції надійшло повідомлення від керівництва підприємства зв’язку про викрадення у населеному пункті кабелю на загальну суму у 7 тисяч гривень.

«Під час проведення слідчо-оперативних заходів було встановлено, що до злочину причетні місцевий мешканець та його неповнолітній знайомий. Вночі злодії на вулиці кусачками зрізали 120 метрів телефонного кабелю. Потім обпалили його у полі та здали на металобрухт. Отримані грошові кошти витратили на власні потреби», - розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Зловмисникам оголошено підозри у вчиненні крадіжки за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України, а старшому з них ще і за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) ККУ. За скоєне особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 та 7 років відповідно.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool