На Кіровоградщині злодії скоїли крадіжку металевої огорожі

Червень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 895 | Коментарі: 0

Зловмисниками виявилися двоє товаришів, 35 та 36 років, раніше судимих за наркозлочини. Викрадене чоловіки збули, аби отримати кошти. Частину майна поліцейські вилучили.

До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку металевого паркану та труб, до яких він кріпився, з території колишнього бару.

«За попередніми даними, зловмисники протягом декількох днів неодноразово приходили на територію непрацюючого закладу та здійснювали крадіжки. Викрадене чоловіки перевозили на велосипеді до пункту прийому металобрухту. Отримані кошти витрачали власні потреби», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває.

Поліцейські з’ясовують кількість злочинів, до яких можуть бути причетними особи, після чого їх дії буде остаточно кваліфіковано.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool