На Кіровоградщині злодій викрадав худобу та овочі

Грудень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 902 | Коментарі: 0

На рахунку жителя міста Знам’янка три факти вчинення кримінальних правопорушень: два викрадення домашньої худоби та овочів. За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

До правоохоронців звернулися мешканці району з повідомленнями про викрадення з пасовища корови та теляти.

«Вже наступного дня працівники поліції встановили особу злодія. Ним виявився 22-річний знам’янчанин. Чоловік прямував з районного центру до найближчого населеного пункту, де з пасовища забирав худобу, аби потім продати її. Також встановлена причетність зловмисника до крадіжки понад 30 кілограмів капусти з огородженої території городу іншого мешканця району», - розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Худобу та частину викрадених овочів зловмисник встиг реалізувати, а гроші витратив на власні потреби. Втім корову правоохоронцям вдалося вилучити та повернути власникам.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1, 2 та ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool