На Кіровоградщині злодій уночі обкрадав магазини

Березень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 47-річний житель Новоукраїнського району, що раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

«Встановлено, що злодій приходив уночі до магазинів, розміщених на території одного з сіл, пошкоджував решітки чи віконні вставки і проникав до середини приміщень. Злодій забирав продукти харчування, алкогольні напої, фасоване насіння овочів та грошові кошти. Загалом чоловік вчинив п’ять крадіжок. Правоохоронці вийшли на його слід та вилучили частину викраденого майна», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжки). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool