На Кіровоградщині злочинець завдав чоловіку тяжких тілесних ушкоджень

Липень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

Ним виявився 22-річний мешканець міста Бобринець. Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Вранці 16 липня до приймального відділення Кіровоградської обласної лікарні було доставлено мешканця районного центру з тілесними ушкодженнями.

«Поліцейські встановили, що близько 2-ої ночі у місті Бобринець місцевий житель відпочивав у кафе та вживав алкогольні напої.
Згодом неподалік приміщення, біля палатки, працівники даного розважального закладу виявили недавнього відвідувача в непритомному стані. Чоловіку викликали швидку. Його доправили до районної лікарні, а потім до обласного медичного закладу.
У результаті проведених слідчих дій поліцейськими було встановлено, що 22-річний місцевий житель на ґрунті особистих неприязних відносин наніс потерпілому декілька ударів руками та ногами в область голови і тулуба», - розповів начальник Бобринецького відділення поліції Валерій Григорчук.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За матеріалами Бобринецького відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool