На Кіровоградщині жінка завдала чоловіку удару ножем

Вересень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1055 | Коментарі: 0

За попередніми даними, під час сварки чоловік почав бити дружину, а вона у відповідь завдала йому удару ножем. Після чого потерпілий потрапив у медичний заклад. Працівники поліції проводять за цим фактом розслідування.

18 вересня ввечері до Вільшанського відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера районної лікарні про те, що за допомогою з ножовим пораненням звернувся 41-річний житель одного з сіл.

Попередньо поліцейські встановили, що тілесні ушкодження громадянину нанесла його 37-річна дружина. За її поясненням, чоловік повернувся додому у стані алкогольного сп’яніння і почав з’ясовувати стосунки за допомогою кулаків. У розпалі сварки ображена жінка схопила ножа та ударила ним чоловіка.
Незважаючи на поранення, потерпілий зміг самостійно дістатися до лікарні.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Із місця події поліцейські вилучили ножа та одяг потерпілого зі слідами, схожими на кров. Слідчі дії нині тривають.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool