На Кіровоградщині жінка завдала чоловіку удару ножем

Вересень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1029 | Коментарі: 0

За попередніми даними, під час сварки чоловік почав бити дружину, а вона у відповідь завдала йому удару ножем. Після чого потерпілий потрапив у медичний заклад. Працівники поліції проводять за цим фактом розслідування.

18 вересня ввечері до Вільшанського відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера районної лікарні про те, що за допомогою з ножовим пораненням звернувся 41-річний житель одного з сіл.

Попередньо поліцейські встановили, що тілесні ушкодження громадянину нанесла його 37-річна дружина. За її поясненням, чоловік повернувся додому у стані алкогольного сп’яніння і почав з’ясовувати стосунки за допомогою кулаків. У розпалі сварки ображена жінка схопила ножа та ударила ним чоловіка.
Незважаючи на поранення, потерпілий зміг самостійно дістатися до лікарні.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Із місця події поліцейські вилучили ножа та одяг потерпілого зі слідами, схожими на кров. Слідчі дії нині тривають.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool