На Кіровоградщині жінка зарізала свого коханого

Січень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 822 | Коментарі: 0

Як стверджує підозрювана, коханий, перебуваючи у нетверезому стані, її весь час ревнував, нерідко жінка змушена була терпіти побої, але мовчала, бо хотіла «зберегти» сім’ю.

Під час однієї з останніх сварок громадянка вхопила зі столу кухонного ножа. На ранок її 5-місячний син залишився напівсиротою.

Події розгорталися пізнього вечора в одному з населених пунктів Голованівського району. До поліції надійшло повідомлення з районної лікарні. 29-річний пацієнт знаходився у непритомному стані, його одяг був вимащений кров’ю.

Поки лікарі боролися за життя людини, оперативники відновили хронометраж того, що сталося фатального вечора. Вранці поліцейським довелося повертатися до будинку потерпілого, а його дружина відразу зрозуміла, що відтепер вона підозрюється у скоєнні тяжкого злочину.

У даний час жінка спілкується зі слідчими. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисні тяжкі тілесні ушкодження». За скоєне громадянці може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 років.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool