На Кіровоградщині жінка зарізала свого чоловіка (ФОТО)

Травень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1542 | Коментарі: 0

Працівники Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні тяжкого злочину 52-річну жительку районного центру. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

До міського відділу міліції надійшло повідомлення про смерть місцевого жителя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили труп 51-річного господаря помешкання на території його домоволодіння.
У ході проведення першочергових заходів та опитування підозрюваної працівники міліції попередньо встановили, що між потерпілим та його дружиною виникали конфлікти на ґрунті вжиття алкогольних напоїв, що закінчувались образами та інколи навіть побиттям жінки. Під час чергової сварки, що переросла у бійку, дружина ударила чоловіка ножем у груди. Той встиг вийти на подвір’я, але від отриманих тілесних ушкоджень згодом помер в одній із господарських будівель.
Підозрювана затримана у порядку ст. 115 КПК України. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Слідство триває.
 

На Кіровоградщині жінка зарізала свого чоловіка (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool