На Кіровоградщині жінка реалізовувала наркотичні засоби

Червень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

До того, 49-річна мешканка міста Гайворон вже неодноразово відбувала покарання за наркозлочини. Втім, відмовитися від «бізнесу» бажання не мала.

Під час санкціонованих обшуків працівники поліції виявили та вилучили пакунок з речовиною, зовні схожою на амфетамін, опій, кілька сотень рослин конопель та пігулки.

Інформацію про те, що місцева жителька реалізовує наркотичні засоби поліцейські отримали з оперативних джерел. У результаті проведеної перевірки, факт знайшов своє підтвердження, а в «поле зору» правоохоронців потрапила добре відома їм особа.
Мати двох дітей, яка проживала в будинку своєї родички, не виходячи з дому, реалізовувала наркозалежним особливо небезпечні наркотичні засоби, отримуючи з того чималий зиск. У середньому за добу до садиби підозрюваної встигали «навідатися» 5-6 осіб. Прибуток від продажу отрути щоденно коливався від 3 тисяч гривень і більше.

«Під час санкціонованих обшуків працівники Гайворонського відділу поліції та Управління карного розшуку Нацполіції області вилучили декілька видів наркотичних засобів, ваги для їх зважування. Крім того, на місці було виявлено золоті вироби, значну кількість побутової техніки, електроінструменти, господарський реманент, походження яких нині перевіряється.
У даний час громадянка затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», - розповів начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool