На Кіровоградщині жінка ледь не позбавила життя чоловіка

Червень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

Під час сварки з дружиною 26-річний житель Новоукраїнського району отримав кілька ножових поранень, одне з яких проникаюче у грудну клітину. Потерпілого прооперовано, жінці оголошено про підозру у вчиненні злочину.

11 червня до Новоукраїнського райвідділу міліції з лікарні надійшло повідомлення про доставлення жителя одного з сіл з тілесними ушкодженнями.
Правоохоронці встановили, що ножові поранення потерпілому спричинила 32-річна дружина. За попередньою інформацією, між подружжям і раніше виникали сварки, під час яких чоловік піднімав на жінку руку. Цього разу місцева жителька у відповідь ударила кривдника ножем.
- Підозрювану затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про обрання стосовно неї міри запобіжного заходу, – повідомив начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 «Замах на злочин» та ч. 1 ст. 115 «Умисне убивство» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool