На Кіровоградщини здолали три пожежі в житловому секторі

Жовтень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 653 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі виїздили на гасіння пожеж на територіях приватних домоволодінь.

Так, 3 жовтня об 11:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на приватному обійсті на вул. Молодіжна м. Мала Виска. Як з’ясувалось, виникло займання 1 м2 оздоблення стін у літній кухні.

Рятувальниками 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска об 11:37 загоряння було ліквідоване.

Двічі виїздили на гасіння пожеж житлових будинків бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія. О 15:21 на пров. Павла Дибенка виникла пожежа 5 м2 домашніх речей в одній із кімнат будинку. Займання було приборкане о 15:38. У с. Куколівка Олександрійського району о 22:45 загорілась покрівля житлового будинку. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події площа пожежі складала 121 м2. Силами вогнеборців 2-го ДПРЗ м. Олександрія о пів на першу ночі пожежу було локалізовано та о 02:05 – ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool