На Кіровоградщині здійснено перевірку готовності до оперативного реагування на надзвичайні ситуації та події

Липень 21, 2019 | Новини | Переглядів: 831 | Коментарі: 0

21 липня начальник Управління ДСНС у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк провів перевірку готовності 3 ДПРЧ 1 ДПРЗ У ДСНС в області, піротехнічного розрахунку, групи радіаційно-хімічного захисту та кінологічного відділення до оперативного реагування на надзвичайні ситуації та події, які можуть виникнути на об’єктах, що задіяні під час виборів до Верховної Ради України

Групою піротехнічних робіт відпрацьовано дії щодо вилучення та знешкодження вибохонебезпечного предмета часів Другої світової війни, який було умовно виявлено біля виборчої дільниці.

Особовим складом групи радіаційно-хімічного захисту відпрацьовано ввідну щодо проведення розвідки, виявлення та збору хімічно небезпечної речовини.

Кінологічним відділенням, відпрацьовано вправи щодо пошуку та виявлення постраждалих осіб внаслідок надзвичайних ситуацій.
Перевірка засвідчила, що особовий склад розрахунків діяв чітко, злагоджено та показав високий рівень професійних знань і навичок.

Прес-служба У ДСНС в області

 здійснено перевірку готовності до оперативного реагування на надзвичайні ситуації та події
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool