На Кіровоградщині збували недоброякісні алкогольні та тютюнові вироби

Травень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 707 | Коментарі: 0

Прокуратурою спільно з слідчим управлінням фінансових розслідувань ДФС у Кіровоградській області викрито факти незаконної реалізації підакцизних товарів мешканцям Кіровоградської області.

Досудовим розслідуванням, яким процесуально керує прокуратура області, встановлено, що мешканці Дніпропетровської області налагодили незаконний збут спирту, алкогольних та тютюнових виробів на території м. Кропивницький та області.

Під час проведення санкціонованих обшуків виявлено та вилучено із незаконного обігу 18,6 тонн спирту, 68 500 пачок цигарок без марок акцизного збору, понад 400 літрів лікеро-горілчаних виробів. Всього вилучено із незаконного обігу підакцизної продукції орієнтовною вартістю понад 6,9 млн грн.

Злочинні дії вказаних осіб кваліфіковано за ч.1-3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених марок акцизного збору) КК України.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool