На Кіровоградщині збільшився випуск промислової продукції

Квітень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

У січні–березні 2017р. порівняно з січнем–березнем 2016р. випуск промислової продукції в області збільшився на 13,8%, у т.ч. у добувній промисловості та розробленні кар’єрів на 20,9%, переробній промисловості – на 12,9%, постачанні і розподіленні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 6,4%.

У виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів випуск промислової продукції порівняно з січнем–березнем 2016р. збільшився
на 17,3%, у т.ч. у виробництві молочних продуктів – у 2,2 раза, інших харчових продуктів – на 33,6%, олії та тваринних жирів – на 16,2%, хліба, хлібобулочних і борошняних виробів – на 4,4%, готових кормів для тварин – на 2,7%. Водночас у виробництві продуктів борошномельно-круп’яної промисловості обсяги продукції зменшились на 24,9%, м’яса та м’ясних продуктів – на 8,1%.

Головне управління статистики у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool