На Кіровоградщині завершуються роботи на об'єктах будівництва

Грудень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Загальна кількість об’єктів, що будуються в області за кошти обласного та державного бюджетів, на сьогодні складає 145. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Олександр Мільто на щотижневій апаратній нараді.

Протягом листопада-грудня будівельні роботи завершуються і. відповідно, проходить їх передача балансоутримувачам. На сьогодні уже передано 53 об'єкти.

 Ми разом з райдержадміністраціями та громадами робимо усе для якісного завершення будівельних робіт і використання коштів у повному обсязі на усіх зазначених об'єктах саме цього року, – підкреслив посадовець.

Олександр Мільто зазначив, що кошти на будівельні роботи з держбюджету почали надходити у серпні-вересні, а 30% робіт буде профінансовано лише у грудні. У кінці листопада облдержадміністрація додатково залучила близько 30 мільйонів гривень субвенції з держбюджету і направила їх на проведення ремонтів об’єктів освіти, культури та охорони здоров'я обласного значення.

Уже завершили будівельні роботи на об’єктах Гайворонського, Петрівського, Маловисківського районів та Маловисківської об’єднаної територіальної громади, на інших територіях – добудовано частину об'єктів.
Посадовець зауважив, що окремо контролюється використання шефської допомоги на об’єктах оборони – майже 6 мільйонів гривень виділено з цією метою цього року. Нині вживаються заходи стосовно освоєння цих коштів у повному обсязі.

 У цілому ситуація щодо використання коштів районами, містами, об’єднаними територіальними громадами та управлянням капітального будівництва облдержадміністрації така: у жовтні цього року використання коштів складало близько 30%, а станом на сьогодні – близько 60 % від профінсованих.
Олександр Мільто наголосив керівникам територій на необхідності стовідсоткового освоєння коштів до кінця року.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool