На Кіровоградщині завершують осінні лісокультурні роботи (ФОТО)

Листопад 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

Осінь потрохи добігає кінця, а разом з тим лісівники Кіровоградщини завершують й осінні лісокультурні роботи. Усі лісогосподарські підприємства області виконали і перевиконали завдання зі створення лісових насаджень: було проведено лісовідновлення на площі понад 414 гектарів (а це 105% від запланованого), лісорозведення – на 1285 гектарах (100% від плану).

В повному обсязі виконано завдання року по доглядах за лісонасадженнями: на 886 гектарах проведено догляди за лісовими культурами на зрубах, за захисними насадженнями – на 861 гектарі, що складає 119% та 110% виконання плану відповідно.
Зараз тривають роботи з підготовки грунту для посадки лісових культур наступного року. Наразі цей показник становить 93% річного плану.
Продовжується і заготівля лісового насіння. Лісівники вже заготовили 70,6 тонн насіння (в т.ч. 65 тонн дуба), кількість та асортимент порід якого забезпечать в майбутньому можливість створення мішаних захисних насаджень, що є актуальним для степового лісорозведення.

На Кіровоградщині завершують осінні лісокультурні роботи (ФОТО)

В. Роздєльська, головний спеціаліст сектору лісорозведення Кіровоградського ОУЛМГ


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool