На Кіровоградщині завершено весняну посадку лісу (ФОТО)

Квітень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1235 | Коментарі: 0

Кіровоградщина завершила весняні лісопосадкові роботи. Планові обсяги по відновленню та розведенню лісів виконали всі лісогосподарські підприємства області.

Всього в області створено лісових насаджень майже 1,5 тис. насаджень, в тому числі понад 1 тис. га – захисні, що становить 103% плану весни.

Активно йдуть роботи по доповненню лісових культур. Всього доповнено 800 га насаджень, з яких захисні – 415 га. А плантацій новорічних ялин побільшало майже на 40 га.
Для забезпечення власним стандартним садивним матеріалом лісопосадкових робіт наступного року лісівники Кіровоградщини висівають насіння в лісових розсадниках. Наразі загальна площа посівів лісового насіння становить 8 га.

В. Роздєльська, головний спеціаліст сектору лісорозведення Кіровоградського ОУЛМГ

На Кіровоградщині завершено весняну посадку лісу (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool