На Кіровоградщині затримали зловмисника під час крадіжки

Квітень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

30-річний житель міста Світловодськ затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та перевіряється на причетність до скоєння подібних злочинів.

«Правоохоронці проводили відпрацювання території районного центру. Поблизу гаражів почули стукіт і пішли перевірити, що відбувається. Біля одного з приміщень побачили автомобіль та чоловіка з чорною маскою на голові. Злодій намагався пошкодити навісний замок і відчинити гараж. Помітивши поліцейських, почав тікати, але був затриманий. У ході поверхневого огляду його речей правоохоронці виявили та вилучили маску, будівельні рукавички, набір ключів від навісних замків у кількості 17 штук.
Крім того, в автомобілі зловмисника поліцейські виявили дві гумові шини від авто та відеореєстратор. Як з’ясувалося, вказані речі були викрадені напередодні з іншого транспортного засобу, який власник залишив біля будинку», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 і ч. 3 ст. 15 (замах на крадіжку) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool