На Кіровоградщині затримали за «гарячими слідами» трьох підозрюваних у грабежі

Лютий 20, 2017 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

За попередніми даними, зловмисники прослідкували, коли їх жертва зняла з банкомату грошові кошти та дісталася з ними до свого дому.

Вже на порозі будинку її побили та відібрали гроші, банківську картку і золоту сережку. Затримати осіб вдалося менше ніж за годину. За скоєне їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 6 років.

Серед підозрюваних троє громадян, що мешкають в тому ж населеному пункті, що і потерпіла. 28-річний чоловік та двоє знайомих йому жінок, віком 24 та 56 років, перебували в центральній частині міста Малої Виски якраз у той момент, як їх сусідка прямувала до банкомату, очевидно, аби зняти готівку.

Дочекавшись, коли 68-річна жінка відійшла в бік, а потім і зовсім вирушила в напрямку свого дому, зловмисники разом пішли слідом. Коли ж господиня відчинила двері будинку, чоловік накинувся на неї, заштовхав до оселі, бив і штовхав, аж поки жертва на їх вимогу не віддала наявні в кишені грошові кошти.

Втім, попри сподівання нападників, готівки було небагато. Тож прихопивши 300 гривень, кредитну картку, на якій знаходилось 200 гривень, та золоту сережку, всі троє швидко залишили місце пригоди.
«Не втрачаючи часу, бабуся зателефонувала поліцейським. Наряд батальйону поліції охорони, що ніс службу неподалік, швидко прийняв виклик та прибув на місце. Поспілкувавшись із потерпілою, правоохоронці розпитали, що з нею сталося. За кілька хвилин із вікна поліцейського автомобіля жінка на одній з вулиць угледіла одного зі своїх кривдників, двох інших затримали вже за місцем їх проживання», - розповів начальник управління поліції охорони в Кіровоградській області Володимир Луньов.

Відібрані у бабусі кошти підозрювані витратити не встигли.
По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool