На Кіровоградщині затримали водія, який втік з місця аварії

Квітень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 837 | Коментарі: 0

22 квітня близько 17:00 год в с.Новий Стародуб Петрівського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Невстановлений водій, керуючи автомобілем Daewoo Nexia, не впорався з керуванням, виїхав на ліве узбіччя по ходу руху автомобіля і здійснив наїзд на пішохода 1986 року народження, яка знаходилася на лівому узбіччі.

Після скоєння дорожньо-транспортної пригоди водій з місця пригоди зник. Внаслідок ДТП пішохід з переломами та забоєм грудної клітини доставлена до Олександрійської міської лікарні №1. В ході оперативно-розшукових заходів працівники Державтоінспекції встановили особу водія. Ним виявився житель м.Олександрія 1968 року народження, повідомляє УДАІ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool