На Кіровоградщині затримали ще одного палія (ФОТО)

Квітень 11, 2024 | Новини | Переглядів: 495 | Коментарі: 0

У Компаніївській громаді Кропивницького району відшукали ще одного палія сухостою

Пожежа, яку він спричинив, сталася минулого тижня біля ставу між селами Вишнівка та Лозуватка.

Аби з’ясувати обставини надзвичайної події, рятувальники звернулися до правоохоронців. Спільними зусиллями таки вдалося відшукати винуватця. Ним виявився місцевий мешканець, який наразі проживає у вагончику біля ставка. Тож, і вирішив похазяйнувати, знищивши залишки торішньої рослинності на цій ділянці.

На Кіровоградщині затримали ще одного палія (ФОТО)

У розмові з інспектором державного пожежного нагляду чоловік зізнався, що про заборону спалювати сухостій не знав. Та незнання закону, як відомо, не позбавляє відповідальності за злочинні дії. А отже, тепер горе-господареві доведеться сплатити штраф понад три тисячі гривень.

Пояснили чоловікові й те, що за спричинення пожеж в екосистемі законодавством передбачено й більш суворе покарання, в тому числі й кримінальну відповідальність.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool