На Кіровоградщині затримали рецидивіста за підозрою у скоєнні розбоїв

Лютий 22, 2013 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

Працівники Світловодського міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали 20-річного жителя іншої області.

Чоловік підозрюється у скоєнні розбійних нападів на жительок районного центру.
Попередньо встановлено, що наприкінці грудня минулого року біля одного із будинків у місті Світловодську зловмисник напав на 39-річну місцеву жительку. Завдавши жінці кілька ударів по голові та тулубу, чоловік відкрито заволодів її мобільним телефоном, золотою сережкою та грошима у сумі близько 60 гривень.
Іншою жертвою зловмисника також стала 48-річна жителька районного центру. Ударивши потерпілу кілька разів по голові, нападник відібрав у неї золотий ланцюжок з хрестиком, каблучку, сережку і навіть 2 гривні з копійками.
За цим фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з конфіскацією майна.
Раніше чоловік вже був засуджений за скоєння пограбувань та крадіжок. Наразі стосовно особи обрано міру запобіжного заходу – арешт. Правоохоронці з’ясовують можливу причетність підозрюваного до скоєння інших подібних кримінальних правопорушень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool