На Кіровоградщині затримали підозрюваного у вбивстві

Жовтень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

Житель Кіровоградського району завдав 79-річному односельцю ножового поранення, що призвело до смерті пенсіонера. За скоєне зловмисник може потрапити за грати на строк до 15 років.

Повідомлення про подію надійшло до районного відділення поліції від родички потерпілого, яка прийшла провідати чоловіка та виявила його бездиханне тіло.

За результатами судово-медичної експертизи стало відомо, що смерть громадянина настала внаслідок проникаючого поранення грудної клітини та гострої крововтрати.

Поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до злочину. Ним виявився 33-річний односелець потерпілого. За попередніми даними, перебуваючи в чужому домоволодінні, чоловік на ґрунті неприязних відносин завдав господарю помешкання удару ножем, після чого зник із місця події.
Зловмисника працівники поліції затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому оголошено підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Розслідування за фактом умисного вбивства триває. Згідно з санкцією ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool