На Кіровоградщині затримали крадіїв кабелю

Грудень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1115 | Коментарі: 0

Ними виявилися двоє чоловіків, 31 та 35 років, старший з яких житель сусідньої області, раніше неодноразово судимий за крадіжки. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

На одній з вулиць міста Світловодськ інспектори поліції охорони зупинили двох чоловіків, які поводилися підозріло. Неподалік перехожих правоохоронці помітили кусачки, відрізки мотузки та рукавички.
«У подальшому було встановлено причетність осіб до крадіжки кабелю, який вони підтягували до себе за допомогою мотузки та перерізали.

Чоловіки встигли викрасти 100 метрів телефонного та кабелю мережі Інтернет, а також 50 метрів стального дроту. Вирішивши, що цього недостатньо, напарники пішли на іншу вулицю, де і були зупинені правоохоронцями», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато розслідування за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool