На Кіровоградщині затримали двох осіб, які можуть бути причетними до скоєння тяжких злочинів на території Одеської області (ФОТО)

Червень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 799 | Коментарі: 0

Працівники поліції встановили місцезнаходження зловмисників за кілька годин після скоєння ними дорожньо-транспортної пригоди.

Повідомлення про те, що на автодорозі Кропивницький-Тернопіль-Стрий сталася ДТП патрульні поліцейські отримали 28 червня близько 7-ї ранку.

Власник автомобіля Volkswagen Polo повідомив, що з його транспортним засобом зіштовхнувся Audi Q7, який рухався у попутному напрямку на великій швидкості.

На місці пригоди патрульних чекав лише водій Volkswagen᾿а.

Автомобіль Audi після зіткнення не зупинився, а продовжив рух. Однак вже на відстані близько 500 метрів, через технічні несправності з’їхав із проїжджої частини. Після його зупинки з салону вибігли водій та пасажир, які кинулися тікати в поле.

У цей же час працівники управління карного розшуку області мали орієнтування про те, що особи, які скоїли на території Одеської області тяжкий злочин, можуть пересуватися на автомобілі Audi Q7 темного кольору.
На пошуки втікачів було піднято «по тривозі» особовий склад поліції. Правоохоронці зорієнтувалися на місцевості та визначили можливий напрямок руху невідомих.

У підсумку, завдяки належній організації сил та засобів, спрямованих на розшук, одного з чоловіків поліцейським вдалося знайти у лісосмузі, іншого – майже за 7 кілометрів від місця ДТП.

Нині особи спілкуються зі слідчими.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області 

На Кіровоградщині затримали двох осіб, які можуть бути причетними до скоєння тяжких злочинів на території Одеської області (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool