На Кіровоградщині затримали чоловіка, який підозрюється у розбійному нападі

Травень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1137 | Коментарі: 0

Житель міста Олександрії, погрожуючи родичці фізичною розправою, заволодів коштами у сумі кількадесят тисяч доларів США. За вчинене йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Повідомлення до Олександрійського відділу поліції надійшло від 45-річної потерпілої наприкінці лютого. Жінка повідомила, що чоловік пригрозив їй розправою, забрав гроші та зник у невідомому напрямку.

«У результаті проведення низки оперативно-розшукових заходів працівники поліції затримали 36-річного громадянина на території іншої області наприкінці квітня. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool