На Кіровоградщині засуджено серійних крадіїв та вандалів

Листопад 25, 2014 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

Прокуратурою підтримано державне обвинувачення в судовому розгляді кримінального провадження відносно двох мешканців Знам’янського району, які вчиняли крадіжки та займались вандалізмом.

В ході судового розгляду державним обвинувачем доведено причетність зловмисників до 4 епізодів крадіжок майна громадян та наругу над 18 могилами на кладовищі села Петрове шляхом заволодіння металевими частинами з могил.
За послідовної та принципової позиції прокуратури Знам’янським міжрайонним судом вказаних осіб визнано винними у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України та частиною ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою) КК України і призначено покарання у виді 4 років та 6 місяців позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool