На Кіровоградщині зареєстровано 1361 одиницю сільськогосподарської техніки

Січень 04, 2019 | Новини | Переглядів: 795 | Коментарі: 0

У 2018 році спеціалісти сектору реєстрації сільськогосподарської техніки Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області здійснили 1361 операцію з реєстрації та перереєстрації сільськогосподарської техніки. 652 особи отримали посвідчення тракториста-машиніста.

За вказаний період знято з обліку 511 одиниць сільськогосподарської техніки. Спеціалісти сектору опрацювали 1890 запитів від Державної виконавчої служби, прокуратури, правоохоронних та інших органів.

З переліком документів, необхідних для реєстрації та зняття з обліку сільгоспмашин, з питань отримання посвідчення на право керування тракторами та іншими машинами тощо можна ознайомитися на нашому сайті, перейшовши за посиланням
http://kr.consumer.gov.ua/index.php/joomla-pages/reiestratsiia-tekhniky/pryiom-dokumentiv

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2014 року №442 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади» було прийнято рішення про ліквідацію Державної інспекції сільського господарства України та її територіальних органів, до структури якої входив відділ технічного нагляду. Постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 року №1051 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» функції у системі інженерно-технічного забезпечення агропромислового комплексу, експлуатації та технічного стану машин, реєстрації та обліку машин, видачі посвідчення тракториста-машиніста покладені на Державну службу з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів України, територіальним органом якої в Кіровоградській області є Головне управління Держпродспоживслужби.

Інформує прес-служба ГУ Держпродспоживслужби
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool