На Кіровоградщині закликають громадян дотримуватись правил безпеки у природних екосистемах

Квітень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

На території області нарешті встановилась тепла, сонячна погода, яка сприяє активному відпочинку на природі. Тож у зелених зонах області розпочався «сезон зеленого відпочинку», адже охочих відпочити під час свят на лоні природи чимало. 

Разом з тим, у цей період зростає ризик виникнення пожеж у лісових масивах. Рятувальники Кіровоградщини активізували свою роботу щодо попередження лісових пожеж. Зокрема проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо правил пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах.

29 квітня рятувальники спільно з представниками лісових господарств та Національної поліції спілкувалися з мешканцями в місцях масового відпочинку у лісових масивах на території Гайворонського, Голованівського, Онуфріївського, Бобринецького, Компаніївського, Новомиргородського, Світловодського, Новгородківського, Олександрівського районів на тему обережного поводження з вогнем у природних екосистемах. Фахівці Служби порятунку «101» закцентували увагу громадян на правилах розкладання багаття під час відпочинку у лісі, наголосивши на тому, що робити це можна тільки у рекреаційних зонах на спеціально відведених майданчиках. Пояснили, які негативні наслідки може мати спалювання сміття та сухої рослинності біля лісових насаджень та у лісопаркових зонах. Також учасники рейду розповсюдили листівки застерігаючого змісту з правилами безпечного поводження у лісі.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool