На Кіровоградщині закликають громадян безпечно святкувати Міжнародний жіночий день

Березень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Протягом цього тижня на території області відбудуться урочисті заходи, присвячені святкуванню Міжнародного жіночого дня. Управлінням ДСНС України в області через підпорядковані підрозділи організовано проведення відповідних протипожежних інструктажів з керівництвом та обслуговуючим персоналом об’єктів, задіяних у святкуванні.

Проте профілактичні заходи можуть виявитись марними, якщо кожен з нас не буде пильним та відповідальним. Безпека свята, в першу чергу, залежить від суворого дотримання протипожежних вимог.

Так, керівники закладів із масовим перебуванням людей, де плануються святкування, повинні здійснити такі заходи: призначити перед початком масових заходів відповідальну особу, яка повинна ретельно оглянути приміщення й переконатись, що вони забезпечені необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння, перевірити справність засобів зв'язку та пожежної автоматики (за її наявності); з громадянами, які долучаються до святкових заходів, необхідно провести протипожежний інструктаж; організувати чергування на сцені та у приміщеннях залів членів добровільної пожежної охорони або відповідальних за пожежну безпеку; не допускати заповнення приміщень людьми понад установлену норму, зменшення ширини проходів між рядами та розміщення в проходах додаткових посадкових місць; забезпечити вільний доступ до приміщення, де встановлено телефон, та наявність біля телефонного апарату таблички із зазначенням номера виклику пожежно-рятувальних підрозділів – "101". Крім того, слід пам’ятати, що у приміщеннях, де перебуває понад 50 осіб, повинно буди не менше двох евакуаційних виходів.

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає бути обачними та відповідальними, не допустіть, щоб світкові та вихідні дні були зіпсовані неприємними подіями.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool