На Кіровоградщині загорілася вантажівка

Липень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 610 | Коментарі: 0

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу по вул. Шмідта смт Знам’янка Друга м. Знам’янка.

Після прибуття на місце події встановлено, що сталась пожежа моторного відсіку та 3 м2 салону вантажного автомобіля «RENAULT». О 20:45 пожежу було локалізовано та о 21:05 - ліквідовано.

До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка та місцева пожежа команда ТОВ «Знамʼянська агропромислова компанія».

 Вже 8 липня о 01:16 стало відомо про пожежу по вул. Перемоги смт Павлиш Онуфріївського району. Там, на території приватного домоволодіння, загрілось 3 м2 домашніх речей та 30 м2 покрівлі господарчої будівлі. О 02:02 пожежу було локалізовано та о 03:12 – ліквідовано. В гасіння приймали участь 4 чоловіка особового складу, 1 одиниці техніки 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка та місцева пожежа команда смт Павлиш.

 В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool