На Кіровоградщині загасили шість пожеж (ФОТО)

Травень 12, 2023 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

Так, чотири рази пожежно-рятувальні підрозділи області залучались на гасіння пожеж на відкритій місцевості: кропивницькі вогнеборці загасили пожежу 20 м2 сміття на пров. Ананіївському та 70 м2 сухої трави на вул. Є. Тельнова обласного центру, гайворонські бійці ліквідували займання 650 м2 сухої трави у с. Берестяги Гайворонської територіальної громади та маловисківські рятувальники загасили пожежу 400 м2 сухої трави біля с. Велика Виска Мар’янівської територіальної громади.

На Кіровоградщині загасили шість пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині загасили шість пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині загасили шість пожеж (ФОТО)


Крім того, 11 травня о 14:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Чкалова с. Хмельове Смолінської територіальної громади. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 5 м2 перекриття господарської будівлі на території приватного домоволодіння. О 15:35 пожежу було ліквідовано спільними зусиллями маловисківських вогнеборців та місцевої пожежної команди смт Смоліне.

Вже 12 травня о 01:39 стало відомо про займання 5 м2 сміття у підвалі п’ятиповерхового житлового будинку на вул. А. Гурічева м. Новомиргород . Під час гасіння пожежі врятовано чоловіка (паспортні данні встановлюються). О 02:06 пожежу було ліквідовано новомиргородськими вогнеборцями.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає.

Причини пожеж встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool