На Кіровоградщині загасили пожежу господарської будівлі та сміття

Червень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

За добу, що минула, рятувальники 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївки двічі виїжджали за викликом на пожежі.

Так, о 18:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на пров. Центральному в смт Павлиш.

По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу було встановлено, що горить покрівля та перекриття господарської будівлі на площі 48 м2. Травмованих та загиблих немає. Силами рятувальників та місцевої пожежної команди о 19:19 пожежу було локалізовано та о 19:34 – ліквідовано.

Також о 23:30 виникла пожежа сміття на площі 50 м2 на відкритій території поблизу с. Камбурліївка, яку було ліквідовано силами рятувальників о 00:21.

Причини обох пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool