На Кіровоградщині загасили 9 пожеж сухої трави та сміття

Червень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

За добу, що минула, на території Кіровоградської області зафіксовано 9 пожеж сміття та сухої рослинності на відкритих територіях.

Так, два випадки пожеж в екосистемі сталось в Олександрійському районі, де рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії загасили 150 м2 сміття в районному центрі о 15:10 та 200 м2 сухої рослинності в с. Березівка.

Також двічі виїжджали на гасіння подібних пожеж вогнеборці 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнки: о 17:10 горіла трава на площі 100 м2 в с. Комишувате та одночасно виникла пожежа сухостою біля с. Помічна Новоукраїнського району.
У с. Кам’янка Новомиргородського району о 15:30 загорівся перегній на площі 1,5 м2, який загасили рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргорода. Та в с. Юр’ївка Бобринецького району силами вогнеборців 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини було ліквідовано пожежу 2 га сухої трави, яка виникла о 15:10.

По одному випадку пожеж сміття сталось в Гайворонському, Долинському та Голованівському районах.


Шановні громадяни! Бережіть навколишнє природне середовище, слідкуйте за збереженням нашої екосистеми, адже пожежі сухої рослинності дуже швидко поширюються та знищують на своєму шляху усе. Будьмо відповідальними!

Прес-служба У ДСНС в області

За добу, що минула, на території Кіровоградської області зафіксовано 9 пожеж сміття та сухої рослинності на відкритих територіях.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool