На Кіровоградщині загасили 6 пожеж сухої рослинності та сміття

Березень 04, 2019 | Новини | Переглядів: 1529 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів залучались до ліквідації пожеж сухостою та сміття на відкритих територіях.

Зокрема 3 березня рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький загасили 3 такі пожежі: о 14:00 виникло загоряння 500 м2 сухої трави на відкритій території на Олександрійському шосе в обласному центрі, згодом поблизу с. Підгайці Кропивницького району ліквідовано займання 20 м2 очерету на відкритій території та о 21:50 ліквідовано пожежу 3 м2 сміття на відкритій території по вул. Академіка Тамма у м. Кропивницький.

Того ж дня рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська загасили пожежу 2 га сухостою, яка виникла о 13:00 по вул. Миру с. Молодіжне Долинського району, вогнеборці 2-го Державного пожежно-рятувального загону о 13:52 ліквідували загоряння 200 м2 очерету по вул. Г.Сталінграда м. Олександрія. Також рятувальники 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ загасили пожежу 40 м2 сухої трави поблизу с. Володимирівка Новоархангельського району.
Причини пожеж встановлюються.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний весняний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool