На Кіровоградщині загасили 5 пожеж рослинності

Червень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

За добу, що минула, рятувальники Кіровоградської області 5 разів виїжджали на ліквідацію пожеж рослинності.

Так, о 10:03 виникла пожежа 700 м2 сухої трави на відкритій території поблизу с. Суботці Знам’янського району, яку загасили вогнеборці 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янки. Одночасно загорілась трава на площі 50 м2 за межами смт Новоархангельська.

Пожежу ліквідовано силами рятувальників 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельська. О 16:30 подібний випадок стався біля с. Мала Ганнівка Петрівського району, де загорілось 0,2 га трави. Загоряння ліквідував особовий склад 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове.

Двічі виїжджали на гасіння пожеж рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький: о 16:47 горіла солома на території приватного домоволодіння на вул. Зеленогірська та о 22:50 загорілись 2 дерева на прибудинковій території на вул. Холодноярська в обласному центрі.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool