На Кіровоградщині загасили 4 пожежі у житловому секторі

Травень 14, 2020 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази залучались на гасіння пожеж у житловому секторі. 

Так, двічі залучались бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький: о 16:30 виникла пожежа 0,5 м2 сміття та пластикового контейнера по вул. Шевченка. О 18:47 стало відомо про займання 5 м2 сміття у підвалі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Академіка Тамма, яке було ліквідоване рятувальниками о 19:32. 

О 21:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Братська м. Олександрія. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 13 м2 старих домашніх речей та покрівлі сараю на території приватного домоволодіння. О 21:42 пожежу було локалізовано та о 21:53 – ліквідовано рятувальниками 2-го ДПРЗ м. Олександрія.

Вже 14 травня о 01:46 стало відомо про загоряння 60 м2 покрівлі житлового будинку на території приватного домоволодіння по вул. Солдатська с. Панчеве Новомиргородського району. Пожежу загасили вогнеборці 25-ї ДПРЧ м. Новомиргород о 04:25.

Протягом доби, що минула пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

В усіх випадках травмованих або загиблих не виявлено. Причини пожеж встановлюються.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool