На Кіровоградщині загасили 4 пожежі рослинності та сміття

Червень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

За добу, що минула, на території Кіровоградської області виникло 4 пожежі сміття та рослинності.

О 10:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на відкритій території біля с. Іванівка Новоукраїнського району. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горить 1800 м2 рослинності. Пожежу було ліквідовано силами вогнеборців 19-ї

Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнки та добровільної пожежної дружини с. Іванівка.
У м. Олександрії о 15:30 загорілось сміття на площі 1,5 м2 у нежитловій споруді. Пожежу ліквідували рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії.

В обласному центрі о 17:30 на вул. Карабінерній виникло загоряння сміття на відкритій території на площі 3 м3. Вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону оперативно загасили пожежу.
У с. Першотравенка Компаніївського району о 01:45 загорілось 1000 кг сіна на території приватного домоволодіння. Силами вогнеборців 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Компаніївки та місцевої пожежної команди пожежу було ліквідовано.

Шановні громадяни! На даний час на території Кіровоградської області спостерігається високий рівень пожежної небезпеки у зв’язку із спекотною та сухою погодою. Служба порятунку закликає вас дотримуватись правил пожежної безпеки та бути вкрай відповідальними.

Прес-служба У ДСНС в області

За добу, що минула, на території Кіровоградської області виникло 4 пожежі сміття та рослинності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool