На Кіровоградщині загасили 3 пожежі

Грудень 07, 2019 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби рятувальники Кіровоградщини загасили 3 займання у житловому секторі.

Так, 6 грудня добровеличківські вогнеборці разом із місцевою пожежною командою с. Піщаний Брід о 06:44 ліквідували займання 1,5 т пшеничної соломи на відкритій території приватного домоволодіння по вул. Шевченка с. Любомирка Добровеличківського району.

У Кропивницькому по пров. Арнаутовському о 18:32 виникла пожежа 1 м2 речей домашнього вжитку та 1,5 м2 перекриття покрівлі житлового будинку на території приватного домоволодіння. О 18:48 кропивницькими рятувальниками пожежу було локалізовано та о 19:04 – ліквідовано.
О 21:42 стало відомо про пожежу житлового будинку по провул. Вишневому у смт Олександрійське м. Олександрія. Як з’ясувалось, горіло 5 м2 речей домашнього вжитку в одній із кімнат будинку. Бійці 2-го ДПРЗ м. Олександрія о 22:21 локалізували пожежу та о 23:05 – ліквідували.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool