На Кіровоградщині за відбитками пальців встановили крадіїв

Березень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

Двоє жителів Новоукраїнського району, 41 та 27 років, обікрали домоволодіння місцевого підприємця. Спочатку поліцейські вийшли на слід старшого злодія – раніше судимого, а потім встановили і особу його спільника.

«Товариші, перебуваючи напідпитку, вночі проникли до подвір’я жителя району, пошкодили віконну раму у господарському приміщенні, звідки викрали електропідстанцію та ручну сівалку.

Чуже майно сховали та у подальшому планували його продати. Викрадене вилучено і повернуто власнику», - повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool