На Кіровоградщині за сприяння свободівця Леоніда Матейчука діти-сироти безкоштовно отримуватимуть мед

Листопад 08, 2011 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

Діти – наше майбутнє. Саме з цією думкою голова Новоукраїнського районного осередку Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Кіровоградській області Леонід Матейчук розпочав свою меценатську діяльність. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі Кіровоградської ООВО"Свобода"

Він, як і усі в Україні пасічники-любителі, стикнувся з проблемою реалізації меду власного виробництва, закупівельні ціни на який перекупники тримають нижче, ніж його собівартість. Не бажаючи збагачувати окремих ділків, свободівець, як справжній націоналіст, вирішив зробити свій внесок у становлення здорового та сильного покоління "народжених в Україні".

З початку року його безкоштовний мед поставляли в СПТУ № 40 для дітей-сиріт, Рівнянську школу-інтернат, Новоукраїнську району лікарю. І, попри не дуже великі об'єми, – по бідону меду у кожний заклад за одну поставку – це значний внесок у підтримку здоров'я дітей, позбавлених батьківської опіки, та велика втіха дітям, які харчуються за державний кошт.

Довідка: Ринкова вартість бідона меду = (40 грн./кг * 50 кг у бідоні) = 2000 грн. Закупівельна вартість меду у ділків – 13-18 гривень за кілограм.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool