You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

На Кіровоградщині за позовом прокурора укриття привели в належний стан

Червень 07, 2024 | Новини | Переглядів: 343 | Коментарі: 0

Кіровоградський окружний адміністративний суд задовольнив позов Голованівської окружної прокуратури в інтересах держави до Ульяновського районного споживчого товариства про зобов’язання приведення захисної споруди цивільного захисту, яка розташована у м. Благовіщенськ Голованівського району, у належний технічний стан та готовність до укриття населення.

Після введення на всій території України воєнного стану виникли обґрунтовані та реальні підстави для використання укриття безпосередньо за призначенням для захисту цивільного населення.

Під час вивчення стану законності у сфері використання та забезпечення об’єктів цивільного захисту населення виявлено низку порушень, пов'язаних з утримання захисної споруди. Зокрема, сховище загальною площею 80 м2 розраховано на 50 осіб.

Укриття не було готове до використання за призначенням, технічний стан не відповідав вимогам з утримання.

Наразі рішення суду виконано, укриття приведено в належний стан.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool