На Кіровоградщині за підозрою в одержанні хабара працівники міліції "на гарячому" затримали співробітника одного з контролюючих органів

Серпень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1518 | Коментарі: 0

Працівниками Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Кіровоградській області за підозрою в отриманні хабара затримано співробітника одного з контролюючих органів. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Посадовець вимагав та отримав від приватного підприємця грошові кошти у сумі 3 тис. 900 гривень за виконання функцій, покладених на нього державою. Лише за таких умов державний службовець обіцяв безперешкодно провести відповідну процедуру оформлення необхідної документації.
Після отримання грошей підозрюваний був затриманий правоохоронцями «на гарячому».
В порядку ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України (за підозрою у скоєнні злочину) особу поміщено до ізолятора тимчасового тримання.
По даному факту прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара службовою особою).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool