На Кіровоградщині за підозрою у отриманні хабара судитимуть начальника райвідділу міліції

Січень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1231 | Коментарі: 0

Завершено розслідування кримінального провадження відносно колишнього начальника Устинівського райвідділу міліції, викритого на отриманні 7,5 тис грн неправомірної вигоди.

Обвинувальний акт за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України скеровано на розгляд суду. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Нагадаємо, злочинні дії правоохоронця було викрито прокуратурою спільно з УСБУ в області наприкінці жовтня минулого року. Вказані кошти підозрюваний вимагав за не притягнення особи до кримінальної відповідальності та позитивний розгляд питання про повернення вилученого транспортного засобу.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool